London
N2

Completion: 2014
Sector: Residential
Location: North London  
Clients: Dan Lewis & Kate Fox Photography: Adam Scott

Introducing light from two aspects creates an uplifting central hub knitting the ground floor and garden together to create an expansive
space for play and entertaining. Split levels between room’s keeps a degree of separation between spaces whilst maintaining visual contact with the children and views out onto the garden from all aspects. The extension provides easy and effortless movement between kitchen, dining and rear spaces exploiting the full potential of the ground floor plan. A palette of durable natural materials gives texture, definition and warmth and finalises the bond between old and new surfaces to create a harmonious and contemporary design.

WANT TO TALK TO US ABOUT A SIMILAR PROJECT?